شهر جدید اندیشه شامل فازهای ۵ گانه به مساحت ۱۴۰۰ هکتار با جمعیتی بالغ بر ۱۱۶ هزار نفر طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ واقع در شمال غربی شهرستان شهریار واقع شده است.
با توجه به اهداف تشکیل این شهر از جمله جذب جمعیت سرریز تهران، جلوگیری از حاشیهنشینی و دسترسی به انواع امکانات و خدمات، یکی از مهمترین نیازهای این شهرها تأمین سرانه درمانی و بهداشتی است.
با توجه به گسترش وتوسعه روزافزون شهر جدید اندیشه، موافقت اصولی و مجوز تأسیس بیمارستانی ۲۰۰ تختخوابی در زمینی به مساحت ۲۷ هزار مترمربع در فاز ۴ شهر جدید اندیشه توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران صادر شد که در ابتدا قرار بر احداث آن توسط دولت بود.
پس از آن با توجه به مشکلات موجود احداث پروژه از محل منابع دولتی و همزمانی احداث بیمارستان ۳۱۳ تختخوابی امام خمینی شهریار (ره) مجوز تأسیس بیمارستان به بخش خصوصی منتقل شد.
مسؤولان شرکت عمران شهر جدید اندیشه در سال ۹۸ وعده کلنگ زنی احداث این بیمارستان با سرمایهگذاری بخش خصوصی را داده بودند که تا به امروز این مهم تحقق پیدا نکرده است و مطالبات مهمی از سوی مردم اندیشه در این خصوص وجود دارد.
هادی ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار در خصوص موضوع بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی اندیشه اظهار کرد: موسسهای که مجوز تأسیس را اخذ کرده بود بهرغم مکاتبات چندین باره پیگیر امور نبود و گویا بدلیل مشکلات تأمین مالی برای تملک زمین این مسئله بلاتکلیف مانده است و باید سرمایهگذار مناسبی جذب شود.
وی افزود: پیشبینی شده شده بود این بیمارستان به طور دولتی احداث شود اما با توجه به زمانبر بودن احداث از محل منابع دولتی، با تغییر مجوز به بخش خصوصی واگذار شد و انشاءالله با جذب سرمایهگذار مناسب نیاز شهر اندیشه با جمعیت حدود ۱۴۰ هزار نفری تأمین خواهد شد.
مهدی مسلم خانی مدیرعامل شرکت عمران شهر اندیشه نیز در این رابطه گفت: در زمان تصویب، مجموعهای سرمایهگذار موافقت اصولی تأسیس بیمارستان اندیشه را اخذ کرد اما پس از آن برای ادامه کار و ورود به مباحث مالی ورود نکردند.
وی با اشاره به اینکه ما در شرکت عمران نیز خود به دنبال جذب سرمایهگذار هستیم، ادامه داد: همچنین آماده واگذاری زمین مربوطه چه بخش دولتی و چه بخش خصوصی هستیم و تا به حال با چندین مجموعه سرمایهگذار بخش خصوصی مذاکره نیز کردهایم.
مدیرعامل شرکت عمران اندیشه بیان کرد: با توجه به هزینه بالای ساخت بیمارستان و مباحث توجیه اقتصادی، سرمایهگذاران تمایل زیادی نشان نمیدهند و به هر حال تا به امروز سرمایهگذاری که توانایی ساخت بیمارستان را داشته باشد به ما مراجعه نکرده است.
نورالله طاهری فرماندار شهرستان شهریار در خصوص بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی اندیشه توضیح داد: خواهش ما این است که شبکه بهداشت، شرکت عمران، شهرداری و سایر افراد به میدان آیند و سرمایهگذارانی که میتوانند این زمین و مجوز آماده را تبدیل به بیمارستان کنند، پروژه را بر عهده گیرند.
وی با اشاره به اهمیت این بیمارستان افزود: این بیمارستان میتواند محل خدمت و تلاش باشد و باید با اطلاعرسانی توجه سرمایهگذاران مربوطه را به این نقطه جلب کنیم و نیاز شهرستان نیز است که بهرغم اضافهشدن ۳۱۳ تخت پروژه بیمارستان امام خمینی(ره)، کماکان نیازمند افزایش تختهای بیمارستانی هستیم.
روی هم رفته به نظر میرسد با ادامه روند فعلی و انتظار برای حضور سرمایهگذار بخش خصوصی زمان مشخصی برای آغاز این پروژه وجود ندارد و باید مجموعه وزارت راه و شهرسازی و شرکت شهرهای جدید به عنوان متولی شهرهای جدید و وزارت بهداشت و درمان با همکاری یکدیگر تصمیم مهمی را برای احداث این پروژه و پاسخگویی به جمعیت فزاینده بارگذاری شده طی سالهای اخیر اتخاذ کنند.
دیدگاهتان را بنویسید