امروز شیوه‌نامه پرداخت این وام به بانک‌ها می‌رود تا پرداخت کمک ودیعه مسکن به زودی عملیاتی شود.

به گزارش مجله خبری مسکن کیان به نقل از تجارت‌نیوز، وام ودیعه مسکن که با افزایش سقف مواجه شد و قرار است تا امسال نیز به مستاجران پرداخت شود، امروز شیوه‌نامه پرداخت این وام به بانک‌ها می‌رود تا پرداخت کمک ودیعه مسکن به زودی عملیاتی شود.

ایسنا نوشت، وام کمک ودیعه مسکن از سال ۱۳۹۹ وارد شبکه بانکی کشور شد و برای امسال نیز بانک‌ها مکلف به پرداخت این تسهیلات شده‌اند. البته، سقف این تسهیلات برای سال جاری در تهران، مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و سایر شهرها به ترتیب ۱۰۰، ۷۰ و ۴۰ میلیون تومان است.

همچنین، دوره بازپرداخت این تسهیلات که اعطای آن از محل منابع بانکی موضوع ماده (۴) قانون جهش تولید مسکن (در سقف کلی ۴۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱) انجام خواهد شد، حداکثر ۵ ساله و نرخ سود آن نیز ۱۸ درصد است.

در این بین، با گذشت بیش از یک ماه از تصویب افزایش سقف ودیعه مسکن، انتقاداتی مبنی بر اینکه بخشنامه تسهیلات ودیعه مسکن برای اجرا به بانک‌ها ابلاغ نشده است مطرح شد.

در این زمینه، اعلام بانک مرکزی حاکی از آن است که بخشنامه مربوط به وام ودیعه مسکن در ۱۰ خرداد به بانک‌ها ابلاغ شده است و دستورالعمل نحوه معرفی متقاضیان از سوی وزارت راه و شهرسازی باید اعلام می‌شد که این موضوع امروز با حضور معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی و مدیران مربوطه در بانک مرکزی نهایی شد.

همچنین، بر اساس اعلام بانک مرکزی، با شیوه نامه‌ای که امروز وزارت راه و شهرسازی ارائه کرد و قرار شد تا امروز نهایی و به شبکه بانکی ابلاغ شود، پرداخت وام کمک ودیعه مسکن نیز به‌زودی عملیاتی می‌شود.

شهردار تهران با بیان اینکه امروز در پایتخت با کمبود یک میلیون خانه روبرو هستیم، گفت: ۶۶ سال طول می‌کشد یک فرد در تهران صاحب خانه شود.

به گزارش مجله خبری مسکن کیان به نقل از تجارت‌نیوز، شهردار تهران با بیان اینکه امروز در پایتخت با کمبود یک میلیون خانه روبرو هستیم، گفت: ۶۶ سال طول می‌کشد یک فرد در تهران صاحب خانه شود.

صداوسیما نوشت، علیرضا زاکانی امروز دوشنبه در نشست هم اندیشی با نخبگان ، فعالان اجتماعی و معتمدین منطقه ۸ تصریح کرد: تهران در شب ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ساکن دارد و وقتی این جمعیت را در بعد خانوار که عدد ۲.۹ است، تقسیم کنید، در می‌یابید که تهران به ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار خانه نیاز دارد و امروز تهران یک میلیون خانه کم دارد.

زاکانی افزود: یک حقوق بگیر باید ۶۵ درصد درآمد خود را برای بحث مسکن هزینه کند و ۶۶ سال طول می‌کشد در تهران صاحب خانه شود.

شهردان تهران گفت: تا امروز شهرداری پروانه صادر می‌کرد و سازندگان می‌ساختند، اما ماه‌ها است که تصمیم گرفتیم طبق بند ۲۱ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها کمک کنیم به ساخت خانه‌های استطاعت پذیر و خانه دار شدن مردم و در قرارگاه مسکن بنا شد ۱۸۰ هزار واحد را برای مردم کارسازی کنیم.

وی یادآور شد: تلاش ما این است که با تسهیل در صدور پروانه و فراتر از آن فراهم کردن شرایط برای مشارکت مردم و به میدان آوردن امکانات توسط آنها، به خانه دار شدن‌شان کمک کنیم؛ همچنین شهرداری تلاش می‌کند بازار اجاره را در دست بگیرد تا شرایط اجاره داری را که ۵۱ درصد مردم شهر را شامل می‌شود، بهبود ببخشد و تا ظرف ۶ تا ۷ سال آینده کمبود‌های حوزه مسکن را جبران کنیم و در فاز مثبت قرار بگیریم.

شهردار تهران همچنین گفت: درمساله ترافیک و حمل و نقل عمومی هم تلاش می‌کنیم از ۳۲۵ ایستگاه مترو که ۱۴۳ ایستگاه آن در حال حاضر فعال است، بهره برداری صحیح داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: هویت، معماری و ایمنی شهر و در کنار آن مسکن مردم را تامین خواهیم کرد و هم یک بازطراحی امکانات موجود برای موضوعات مختلف تهران خواهیم داشت و با استفاده از این اقتضائات و امکانات، مترو را به سرعت تکمیل می‌کنیم.

زاکانی گفت: طبق برنامه گذشته، متروی تهران باید تا ۱۹ سال آینده تکمیل می‌شد، اما در این دوره این زمان ۵ ساله است چرا که مشکل اصلی تامین اعتبار بود که امروز بر اساس توسعه بر محور ایستگاه‌ها این مشکل حل خواهد شد.

شهردار تهران افزود: در برنامه کلان ۱۰ میلیون سفر سهم مترو است، اما امروز این عدد ۱.۵ میلیون نفر است و تکمیل مترو می‌تواند بار اصلی را به زیر زمین منتقل کند؛ بر اساس همین اقدامات در نیمه دوم امسال ۱۲ ایستگاه مترو افتتاح می‌شود و بزرگترین مجتمع ایستگاهی غرب تهران را در هفته آینده افتتاح می‌کنیم.

زاکانی گفت: در کنار مترو ظرفیت‌های اتوبوسرانی را فعال خواهیم کرد و امسال با افرایش ۱۵۰ درصدی تعداد اتوبوس‌ها از حدود دوهزار دستگاه به ۵ هزار دستگاه می‌رسد و برنامه ریزی این کار انجام شده است.

 

منبع: تجارت‌نیوز

 

این مطلب را از دست ندهید :   وام ودیعه مسکن بازهم معطل بخشنامه و بودجه در بانک‌ها شد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *